Getting Unrecognized invoice when I process the invoice through BOT

  • 47 Views
  • Last Post 2 weeks ago
prabu selvam posted this 2 weeks ago

Hi All,

Invoice template is very straight forward. Just single page invoice. When I run the invoice through Flexi Studio and Flexi Capture, its working fine. Getting the result as expected. However, when I process the same through BOT, I am getting Unrecognized invoice.

 

In one case, I am getting this invoice in Unrecognized email without any error email trigger.

In another case, I am getting this invoice in Unrecognized email with error email triggered as "Exception: Object reference not set to an instance of an object."

 

Can anyone please help me on this ?

Order By: Standard | Newest | Votes
Vladimir.Dimitrijevic posted this 2 weeks ago

Hi Prabu,

What is BOT, are you doing RPA project? Anyway, first check logs in Administration and monitoring console, and take a look what is going wrong with routing. Afterwards come back with the results.

Best regards,
Vladimir

prabu selvam posted this 2 weeks ago

Hi Vladimir,

Thanks for your reply.. Yes, I am working in RPA. We verified in UiPath logs.. where we use to check confidence level..

For Example, I have provided the confidence level for the above case. It shows -1, which means this invoice is not matching with my ABBYY template. I dont know why I am getting this value since the same is working in ABBYY Fleci Studio and Capture. 

Confidence level for 180520074239_180520074157 is -1

 

Thanks,

Prabu S

Close